dimarts, 6 de desembre del 2011

Mil i una anècdotes i històries dels 3 primers mesos! =D

Ei!!

Ja sabeu que no sempre tinc temps d'explicar-vos tot el que faig, i com que ara tinc una mica de temps us explicaré les coses més divertides i que més m'han agradat!

Durant aquests tres mesos he anat moltíssimes vegades a comprar! I sobretot m'ha impressionat el Mall of America, el central comercial més gran dels Estats Units amb un parc d'atraccions al mig!
Sortint de les botigues!

Hi ha una botiga sencera només per nines! I fins hi tot tenen un restaurant per dinar i poder seure amb la nina al costat asseguda a una trona! 

El parc d'atraccions de Nickelodeon

La botiga de Lego: amb figures de Lego al sostre!                        Jo aguantant una figura! =D

Descansant a una botiga de sofàs! 

Suposo que sabeu que m'encanta els esports i com no, estant als Estats Units, no he pogut evitar anar a veure un partit de futbol amricà, un de beisbol i un de la lliga universitària de bàsquet. Ara només em faltarà anar a veure un partit de hòquei sobre gel i un de la NBA que començarà a partit de Nadal! =D



Al camp dels TWINS, fent temps abans d'entrar!
La Raquel moments abans d'entrar va rebre un petit cop... jajajja!

Passejant pel voltant de l'estadi, els edificis connectats entre ells per evitar sortir al carrer a l'hivern!

No podia faltar una foto amb la cabina!

I tampoc amb la policia! 

Al camp! Gaudint del partit! L'equip de Minnesota va guanyar! =D I van fer un parell de HOMERUNS!! 


Al partit de la lliga universitària masculina! 

Un avís: eñ futbol americà és molt difícil d'entendre! Un partit dura unes 3 hores, més o menys. Doncs la primera hora i mitja no em vaig enterar de res! I la resta... en fi, després de 2 mesos veient-lo amb el pare gairebé cada dia per televisió, encara em costa una mica! Però m'ho vaig passar molt bé!
Jo al camp de futbol americà!

Preparats per atacar! 

Les Cheerleaders! 


Com a bons patriòtics que són els americans, abans de cada partit, ja sigui de qualsevol esport, toquen el seu himne i tothom el canta dret i amb la mà al cor mentre pugen la bandera! Val la pena veure el vídeo, a mi se'm va posar la pell de gallina! 


A part d'això, també passo molt de temps amb les nenes... i la petita un dia em va dir: "Anem a jugar a "chuck"?? I així és com es diu el pare i jo li dic: "Amb el teu pare?" I la nena em diu no: Una cosa és "Chuck" i l'altra "Chalks"! Jo en aquells moments no sabia on amargar-me! Quina vergonya! jajja En fi, li vaig demanar que m'ensenyes què era al que volia jugar i em va portar al carrer i em treu un pot amb guixos! Jo no parava de riure! =D
Aquests van ser els fantàstics i creatius dibuixos que vam fer!

Les estrelles tenen història... jo li vaig dir, "dibuixaré l'estrella d'Orient" i vaig dibuixar la de sota, i em diu ella  "això no és una estrella, és això!" I es va posar a dibuixar la de dalt. Quan va acabar em diu: "la teva sembla una flor, mira" i em va pintar dins l'estrella la tija i el cor de la flor. Jo em vaig enfadar perquè havia destrossat la meva estrella i vaig fer cara d'enfadada. Ella, mentrestant em deia, estirat que et faré la teva silueta i podràs pintar el teu cos i jo amb els morros li vaig dir que no ho volia fer. En comptes d'agafar i marxar, veig que es posa a fer una tija i el cor de la flor a la seva estrella i em diu: "ara ja estàs contenta?" i seguidament em diu: " va estirat que et vull dibuixar!" Jo no em podia aguantar el riure! Va ser molt graciós que una nena de 6 anys em fes això, per solucionar la meva rabieta! =D 

Els nostres noms amb lletra lligada, una flor i la silueta de la Mia.

La meva silueta al costat de les estrelles!

Vam jugar al palet! La xerranca per alguns! =D


En resum, porto aquí tres mesos i tinc milers d'històries quotidianes que m'han fet riure molt i que m'estan fent gaudir de l'experiència! 

Un petó i una abraçada a tots! =D

1 comentari: