dimarts, 6 de desembre del 2011

Ja ha arribat la neu i no marxarà! Ens preparem pel Nadal!

La neu ja ha arribat per quedar-se!

El dissabte passat, 4 de desembre,  per la tarda, va comença a nevar de debò i la neu va quallar i es va amuntegar uns 5 o 10 centímetres. Així doncs, amb aquesta quantitat i amb temperatures que oscil·len entre una màxima de 2º i una mínima de -15º, fins al març o l'abril, no tornarem a veure el verd de la gespa!
Aquest era l'aspecte que tenien els voltants de la casa:

Un banc de pedra de darrera la casa! I la meva marca! =D

El pantà de darrera la casa congelat i ple de neu.

La terrassa i la neu acumulada!

Diumenge, després d'esmorzar i que les nenes m'ensenyessin com m'havia d'equipar, em vaig abrigar i vam sortir al carrer a jugar amb la neu! El trineu, una guerra de boles i finalment un... intent de ninot de neu! Vosaltres mateixos ho podeu comprovar:
El ninot en construcció!

El nostre intent de ninot de neu!
Hi havia molta neu però no que s'enganxés! TT  

Després de la nostra aventura fora, dins ens havíem de preparar per l'arribada del Nadal d'aquí 20 dies!
Així, vam decorar la casa i l'arbre de Nadal!
En procés...

El mitjons pel Pare Noel! El del mig és el meu! =D

L'arbre de Nadal! 


El primer dia d'anar a l'escola després de la gran nevada, aquest dilluns, va ser molt emocionant. Primer t'has de preparar la bossa, amb sabates de recanvi perquè per l'escola no es pot anar amb les botes de neu. I després t'has de preparar per sortir al carrer: pantalons de neu, botes, anorak, bufanda o buff, gorro i finalment els guants. Us ho puc dir, vaig trigar més de 5 minuts i les nenes amb un moment van estar preparades!
Així, vam esperar l'autobús i finalment vam arribar a l'escola.

Vaig a la classe, vaig saludar a la mestra i vaig anar directament a la teva taquilla, t'ha de tornar a canviar, fa massa calor! Per tant, canviat una altra vegada: guants fora, gorro fora, bufanda fora, anorak fora, botes de neu, pantalons de neu i per últim, posa't les sabates que has dut de casa.
El pati és des de les 11:25 fins a les 11:40... ens comencem a canviar a les 11:22... arribo baix a les 11:35!

La setmana passada...

i aquesta setmana!











Evidentment vaig tornar a fer tot el procediment de vestir-me adequadament per la neu i vaig haver d'ajudar als nens (n'hi ha alguns que van lents!).
Al pati... ja que m'he vestit m'he de revolcar per la neu! I tant! Jo la primera de tots! Com una nena més! I les monitores ens feien les fotos! =D

Amb els altres interns!

A les 11:40, files i cap al menjador amb tota la roba posada.... molta calor! Em trec els guants, el gorro, la bufanda i l'anorak. Els pantalons i les botes, impossible!
A les 12:05 els nens tornen cap a la classe i jo tinc la meva estona lliure per dinar... si senyors, amb tota la roba d'esquí posada!
Em vaig tornar a vestir (necessito agafar la safata del menjar amb les dues mans!) i vaig cap al menjador de mestres. Allà et pots treure la jaqueta i el gorro, guants i bufanda, però no els pantalons i les botes.
Quan vaig acabar de dinar, vaig agafar les meves coses a les mans! Em nego a posar-me la jaqueta altra vegada! I vaig cap a la classe de sisè que em toca a la tarda. Com que les botes ja s'han assecat de tant passejar pel menjador i no fan soroll, no cal que me les canvïi, però sé el que esteu pensant... sí, vés a la taquilla de sisè i treu-te els pantalons de neu! Doncs això és el que vaig fer!
Per últim, a les 3:20, vaig agafar les coses de sisè i me'n vaig anar a la classe de primer, on tinc el bolso i on he d'acabar d'ajudar perquè tots els nens i nenes estiguin ben abrigats i em torno a abrigar jo! Sí, tot el pack complet, no pot faltar res estant a -10º C!

En fi, això serà el pa de cada dia a partir d'ara, ho vaig estar fent el dilluns i ho he fet avui, una mica més ràpid, però el mateix procediment. És molt divertit, però al principi és un caos complet! =D

Un petó i una abraçada a tots! I bon hivern!

3 comentaris:

  1. me perdut...
    estic liada a la feina, estudiant per l'examen d'akesta tarda i a sobre tu ,em fas lius d despullar-te i vestir-te! jajaja.

    conclusió1: fora tapa't i fesu ràpid pk sino no tens temps d fer pati.
    conclusió2: a dins, treute l roba k t'axixarres i a més ho mulles tot!!!

    ResponElimina
  2. ajajajja! Exacte Neus! Ho has entes perfectament!
    Espero que t'hagi anat be l'examen!
    Parlem!! =D Un peto!!

    PD: Avui aneu al teatre?? Disfruta-ho! :P

    ResponElimina
  3. Ostres Roser, quina feinada! Però que xulo també!

    Jo ja m'hauria encostipat, em sembla...

    Una abraçada,

    ResponElimina