dilluns, 21 de novembre del 2011

La neu ja ha arribat!

Hola a tots!!

Després d'esperar-ho molts dies, i amb una gran excitació ja puc dir que ha arribat la neu!
Això és divertidíssim!
Quan va nevar per primera vegada, dissabte gairebé durant tot el dia, no estava a la casa on visc, sinó a la de la buddy family, que m'havien convidat a passar el cap de setmana. Així doncs, i com que a la casa són 4 germans, la diversió estava assegurada!
Com una nena més em vaig calçar les botes de la mare (les meves estaven a l'altre casa!), em vaig posar la jaqueta i vaig sortir al jardí (o carrer, digueu-li com vulgueu perquè aquí és pràcticament el mateix!).
Com ja veieu, no tenia els pantalons de la neu  a la casa i la talla de la mare no és la meva, així que jo tota decidida vaig sortir tal qual amb els texans que portava!
Així van quedar:
Evidentment tots mullats! Però l'experiència valia la pena! =D

Primer vam anar a inspeccionar la zona, evidentment vam fer guerra de boles de neu i vam intentar construir un ninot de neu! Dic "vam intentar" perquè amb la quantitat de neu que hi havia, entre 5 i 10 centímetres, havies de fer massa esforç per trobar la neu suficient, aquí o és fan ben grans o no serveix!, i anar a provar els trineus tenia més bona pinta!
Jo no faré comentaris, val més que els feu vosaltres, però aquí teniu dos vídeos del resultat d'intentar fer snowboard amb un trineu i de baixar una gran baixada amb el trineu, gaudiu-los, jo crec que són força divertits!

Definitivament no em dedicaré mai a fer Snowboard!

La gran baixada amb el trineu!

Sí, com ja heu vist que he de practicar més dies! Ja hi haurà temps en els tres mesos que hi ha d'haver neu! I no us preocupeu, continuaré fent vídeos dels progressos! Jo també opino que les caigudes són la millor part! =D

Pels qui són més amants del fred, dir-vos que de moment estem entre els 5 i els  -5ºC els dies que fa bon temps i els 0 i -12ºC, que és el màxim que hem arribat, els dies que fa més mal temps! En resum, encara es pot anar vestit com solem anar a ple hivern a Sant Climent, però cal posar-se un bon anorak, els guants, el gorro i la bufanda per no tenir fred! Ah, i unes bones botes!

Doncs res, que de moment aquesta nova situació m'encanta (ja en parlarem que porti dos mesos així i encara me'n quedi un altre!), estic gaudint moltíssim, les coses amb les famílies em van genial i a l'escola estic aprenent moltes coses, com vull treballar i com no vull treballar, però evidentment tot serveix!
Aquesta setmana tenim festa perquè dijous és el dia d'acció de gràcies, conegut només per les famoses pel·lícules americanes, així que aviat us explicaré com es viu una celebració totalment americana!

Petons i abraçades congelades!

2 comentaris:

  1. jajaj! La veritat és que conec unes quantes "Albas" però posant PIZZICATTO! només podies ser tu!!!! =D

    Un petonàs!!!

    ResponElimina